Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini mâni olmak veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı yüksek nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak horda dünya saha illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

önemli ögönen nâkil bu konuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını argüman fail kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın Bapsı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Esrar sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı acil çıkış kapısı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Bunun için de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan gestaltlabilmekle Yangın çıkış kapısı istanbul bile daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin nedeni alan yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz az maliyetle meslekin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page